Eugà ̈ne van Haren / Voor Nieuws!

Dankzij de kennis, kunde en onverdeelde aandacht van Elmar heb ik nu een hele fijne werkplek. Elmar kijkt zelfs naar de lichtinval! Investeren in mezelf doe ik als zzp'er niet zo snel. Toch loont het: het rendement van een goed ingerichte werkplek zorgt ervoor dat je het langer volhoudt en met (nog meer) plezier aan de slag gaat. Kortom: hier spreekt een tevreden klant.

Eugène van Haaren, Voor Nieuws!


Dianne Vos / Webdesign Pro+

In de eerste instantie had ik gedacht dat je me wat nieuws zou kunnen vertellen, maar ik heb al zoveel trajecten doorlopen met ergonomie/houding dat het wat dat betreft niet veel nieuws opleverde. Maar hoewel de verwachting niet overeenkwam met hetgeen je hebt gedaan is het uiteindelijke resultaat, het advies om een zit- sta bureau aan te schaffen, wel heel effectief gebleken. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik zit nu eigelijk alleen nog op de kruk of sta achter het bureau en dat bevalt heel erg goed. Jij bent de trigger geweest om een hydraulisch zit/sta bureau aan te schaffen.


Jos Bregman / WDWRD

Elmar is betrokken en gaat gedegen te werk. Zijn advies heeft mij een betere werkhouding voor een lange termijn opgeleverd.

Jos Bregman, WDWRD


Anonieme klant

Ik raad de dienst Werkplek op Maat aan. Een goed advies voor het inrichten van je werkplek.
Elmar werkt gericht en gegrond.


Bram Schenkeveld

Ik ben tevreden over het werk wat Elmar heeft gedaan. Zijn advies heeft mij een goede werkhouding opgeleverd omdat mijn scherm-, stoel- en bureauhoogte op de juiste maat zijn afgesteld. Elmar werkt analytisch en doelgericht.


Marianne Rietveld / De WijsWijzer

Je bent betrokken, deskundig en rustig. Je hebt meer gedaan dan ik had verwacht. De werkplek gelijk aanpassen is voor mij het belangrijkste wat je hebt gedaan. Het mooiste vond ik dat je daadwerkelijk mee bent gaan helpen. Hup! Bureau omlaag!


Roos Heuff

Elmar kijkt naar het geheel. Hij vraagt eerst de klacht goed uit en kijkt dan hoe de werksituatie is. Ook wordt er gemeten, meegedacht en samengewerkt met andere professionals. Ik werd doorverwezen naar een goede Cesartherapeut en levererancier van stoelen. Door deze totaalaanpak ben ik ook van mijn fysieke klachten afgekomen. Heel erg fijn. Er wordt ontspannen gewerkt door Elmar, waarbij de tijd genomen wordt. Letterlijk heeft het advies een aangepaste werkplek opgeleverd (scherm staat hoger, meer licht, andere stoel, andere hoogte van stoel) maar ik heb ook meer bewustzijn gekregen over mijn lijf. Nu signaleer ik sneller wanneer ik moet gaan bewegen en laat ik mijn werk niet steeds voor mijn gezondheid gaan. Ik vond het rapport wat ik kreeg mooi.


Martijn Blaauw

Elmar legde alles rustig en doelgericht uit. Ik vind zijn werk accuraat en netjes. De ervaring en kennis van Elmar vind ik zonder twijfel toereikend. Uiteindelijk heeft zijn advies een fijne werkplek opgeleverd. Ik zou de werkplek op maat dienst zonder twijfel aanraden! Als je een ergonomische werkplek wil moet je bij Elmar zijn.


Suzanne Huijs

Het lukte me steeds niet mijn werkplek zelf goed ingesteld te krijgen. Daarom vroeg ik Elmar eens langs te komen. Hij nam de tijd om mijn tafel en stoel goed op te meten en meteen in te stellen op mijn maten. Ik merkte direct verschil; ik voelde dat mijn lijf ook ontspannen kan zijn als ik aan mijn bureau zit. Dat was nieuw voor mij en is heel erg fijn.

Suzanne Huijs, www.suzannehuijs.nl