Werkgerelateerde fysieke klachten, zoals RSI, een stijve nek of hoofdpijn, zijn nog steeds een grote oorzaak van verzuim.

Een ergonomisch ingerichte werkplek voorkomt uitval van mensen en draagt bij aan herstel. Ook bij burn-out en overspannenheid.

Wilt u

- Verzuim terugdringen
- Een afname van fysieke klachten
- Uw werkplekken juist laten afstellen
- Fittere werknemers
- Meer tevreden werknemers
- Sparren over meer bewegen op het werk?

Schakel dan Kinova in.

Ergonomisch werkplekadvies

Ik geef werkplekadvies op maat. Dit betekent dat ik tijdens het eerste bezoek de werkplek opmeet en direct inricht. Ook inspireer en motiveer ik de medewerker te bewegen tijdens het werk. Tijdens het tweede bezoek volgt een evaluatie en eventuele aanpassingen. Er volgt een helder rapport.

Zoekt u advies voor een andere werkplek dan bureauwerkplek? Neem dan contact op voor een passend traject.

Presentaties en voorlichting

Ik draag graag bij aan bewustwording, draagvlak en enthousiasme binnen bedrijven om gezond te werken. U kunt Kinova inhuren voor presentaties rond dit thema.

Duurzaamheid

Duurzaamheid pas ik van nature toe: ik promoot bijvoorbeeld het gebruik van bestaand meubilair, hergebruik van materialen en cradle-to-cradle.

Kinova werkt volgens de ARBO- en NEN-richtlijnen.

'Na het bezoek van Kinova is de spanning die ik steeds had tussen mijn schouderbladen langzaam verdwenen, net zoals de klachten in mijn onderrug en het prikken van mijn ogen.'